OFERTA!
 

Camiseta La Conquesta

L’única bandera coronada d’Espanya: la valenciana.

Camiseta original per a home i dona en estil urbà. En la frase: ‘Regne Valéncia 1238’ emmarcada i en la corona del Regne. La camiseta ha segut dissenyada a Valéncia. Esta camiseta s’imprimix per mig de serigrafia i s’ha fabricat en 100% cotó. Impressió a tot color i molt resistent.

Clear
SKU: LN-CLACONV01 Category: Tags: , , , , ,
 

Description

Camiseta La Conquesta

Comprar camiseta gris original de la conquesta

La història imposa que el rei Pere el Cerimoniós, en reconeixement a la valentia i determinació disposada contra rei Pere el Cruel de Castella, durant la Guerra dels dos Peres (1356-1365), li concedix al Regne de Valéncia el dret a utilisar sobre les seues armes la corona reial, i bla, bla, bla … i la història nos encanta, nos emociona! pero esta camiseta nos agrada més, perqué ho té tot, té el ‘Regne’ té a ‘Valéncia’ i té la data de la reconquesta ‘1238’ ¿Qué més es pot demanar? Que cante l’himne! El farem, el cantarà pero … més endavant, de moment yo vullc una!

Formes part del moviment urbà, igual que nosatros, i t’agrada diferenciar-te de la resta per la forma de vestir. No es tracta de cridar l’atenció, sinó de trencar una miqueta en els mòles, per això desde lonostre.es, volem omplir el món de camisetes positives sobre la nostra terra. Unix-te a este moviment d’amor per la nostra cultura, compra i regala tot allò que faça al Regne gran una atra vegada.

La camiseta La Corona està dissenyada a l’estudi gràfic de Lo Nostre, a Valéncia, i confeccionada en teixits seleccionats. Es tracta de camisetes en dissenys originals i únics. Esta camiseta gris unisex en disseny original, disposa de sis talles, les paraules es presenten en color negre i blanc, sobre un fons taronja quadrat i és 100% cotó.

Additional information

Talla

XL

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Camiseta La Conquesta”