OFERTA!
 

Camiseta Lo Nostre Navy

És la nostra identitat i també la teua

Camiseta original per a home i dona només per enamorats. En el logotip de ‘Lo Nostre’. La Camiseta ha segut dissenyada a Valéncia. Esta camiseta s’imprimix per mig de serigrafia i s’ha fabricat en 100% cotó. Impressió a tot color i molt resistent.

Clear
SKU: LN-CLONOV01 Category: Tags: , , , ,
 

Description

Camiseta Lo Nostre

Comprar camiseta blau marí original de Lo Nostre

Tot moviment té un símbol i el nostre és este. La ‘É’ que parla per si sola, que nos identifica a tots els que sentim amor i respecte per la nostra cultura, tradicions i llengua. ¡Vixca la É! i tot lo bonic que l’envolta: les seues plages, els seus monuments, les seues danses tradicionals, la música i el color, l’alegria de la seua gent i la seua cultura que inunda la vida social. ¿T’has compromès ya en la É? Llavors hauries de fer-ho, perque estaràs millorant directament tot lo que t’envolta.

Tot l’urbà nos definix, i a tu també, formes part d’este moviment que vol proyectar-se com una cosa diferent al carrer. No parlem de cridar l’atenció, sino de vestir diferent i ser original. Per això desde lonostre.es, volem omplir el món de camisetes positives sobre la nostra terra. Unix-te a este moviment d’amor per la nostra cultura, compra i regala tot allò que faça al Regne gran una atra vegada.

La camiseta Lo Nostre està dissenyada a l’estudi gràfic de Lo Nostre, a Valéncia, i confeccionada en teixits seleccionats. Es tracta de camisetes en dissenys originals i únics. Esta camiseta blava unisex en disseny original, està disponible en sis talles, la É en color blanc i la camiseta és 100% cotó.

Additional information

Talla

S, M, L, XL, 2XL, 3XL

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Camiseta Lo Nostre Navy”