OFERTA!
 

Camiseta I Love Regne Valéncia

Trau el conqueridor que portes dins

Camiseta original per a home i dona només per enamorats. En la frase: ‘I Love RV’ i hem substituït LOVE per un bonic cor. La camiseta ha segut dissenyada a Valéncia. Esta camiseta s’imprimix per mig de serigrafia i s’ha fabricat en 100% cotó. Impressió a tot color i molt resistent.

Clear
SKU: LN-CILRVV01 Category: Tags: , , , , ,
 

Description

Camiseta I Love Regne Valéncia

Comprar camiseta negra amor per Valéncia

¡Valéncia està sitiada! Les tropes aragoneses entren triumfants, el Regne és nostre de nou, la felicitat recorre els carrers, les cases… ha plogut molt des d’aquell 9 d’octubre de 1238, pero hui pots traure el conqueridor que portes dins! Ix al carrer a conquistar-ho tot, pero no t’oblides de l’amor, ¿pero que dius? Clar que sí, l’amor que envolta el nostre Regne, cal repartir-ho allà on vages. ¿No seria este el millor regal? Sense dubte, els teus amics i la teua família, tots enamorats de tu quan arribes en esta camiseta.

Eres urbanita, com nosatros, i t’agrada proyectar este image al carrer. T’agrada ser original, trencar una miqueta en els estereotips, per això desde lonostre.es, t’ajudem a fer-ho. Volem omplir el món de camisetes positives sobre la nostra terra. Unix-te a este moviment d’amor per la nostra cultura, compra i regala tot allò que faça al Regne gran una atra vegada.

La camiseta I LOVE RV està dissenyada a l’estudi gràfic de Lo Nostre, a Valéncia, i confeccionada en teixits seleccionats. Es tracta de camisetes en dissenys originals i únics. Esta camiseta color negre unisex en disseny original, dispon de sis talles, el cor roig Senyera, les lletres en blanc orchata i és 100% cotó.

Additional information

Talla

S, M, L, XL, 2XL, 3XL

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Camiseta I Love Regne Valéncia”