OFERTA!
 

Camiseta Meet me in Valéncia

Que millor lloc per conèixer-nos que a Valéncia

Camiseta original per a home i dona en estil estiuenc. Ab la frase: ‘Meet me in Valéncia’ sobre un paisage en palmeres. La camiseta ha segut dissenyada a Valéncia. Esta camiseta s’imprimix per mig de serigrafia i s’ha fabricat en 100% cotó. Impressió a tot color i molt resistent.

Clear
SKU: LN-CMEETV01 Category: Tags: , , ,
 

Description

Camiseta Meet me in Valéncia

Comprar camiseta original blanca en palmeres

¿Que millor lloc per conèixer-nos que en Valéncia? La ciutat en més palmeres d’Espanya i en el parc urbà més gran d’Europa, on tot ho banya la llum i el color. El disseny d’esta camiseta te porta als palmerars de la Malvarosa, la plaja més important del Regne. ¿Encara tens amics que no conèixen Valéncia? Este és el regal perfecte i els encantarà!. Una camiseta en estil estiuenc, alegre com els valencians i plena de naturalea. Vine a Valéncia i coneix-me!

Eres urbanita, com nosatros, i t’agrada vestir diferent. No es tracta de cridar l’atenció, sino de ser original, per això desde lonostre.es, volem omplir el món de camisetes positives sobre la nostra terra. Unix-te a este moviment d’amor per la nostra cultura, compra i regala tot allò que faça al Regne gran una atra vegada.

La camiseta Meet me in Valéncia està dissenyada a l’estudi gràfic de Lo Nostre, a Valéncia, i confeccionada en teixits seleccionats. Es tracta de camisetes en dissenys originals i únics. Esta camiseta color blanc unisex en disseny original, dispon de sis talles i és 100%.

Additional information

Talla

S, M, L, XL, 2XL, 3XL

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Camiseta Meet me in Valéncia”