OFERTA!
 

Camiseta Batman

El protector del Regne actua a l’ombra

Camiseta original per a home i dona en estil urbà. En la paraula: ‘Valéncia’ dins de les ales de Batman, i acompanya de la frase ‘El protector del Regne’. La camiseta ha segut dissenyada a Valéncia. Esta camiseta s’imprimix permig de serigrafia i s’ha fabricat en 100% cotó. Impressió a tot color i molt resistent.

Clear
SKU: LN-CBATMV01 Category: Tags: , , , , ,
 

Description

Camiseta Batman

Comprar camiseta blau celest de Batman

Cau la nit, ya repliquen les campanes en les més de 20 portes que envolten la muralla del Regne, la multitud s’afanya per entrar, el negre atzebeja inunda el paisage i fora ya només aguaiten els lladres, mentirosos i criminals. Pero no estan sols, el nostre rat penat sobrevola els seus caps, defensa la veritat i protegix al Regne de tots els indesijables. Ya està ací Batman!, el nostre Rat Penat que no té por de res, la foscor és el seu camuflage, actua a l’ombra contra el mal. Unix-te a la seua causa i sobrevola el Regne al costat d’ell!

El que te definix, com a nosatros, és l’urbs: ¡eres urbanita!. Com nosatros, i proyectes esta image en la teua forma de vestir. No es tracta de trencar en tot, sino de ser original, per això desde lonostre.es, volem omplir el món de camisetes positives sobre la nostra terra. Unix-te a este moviment d’amor per la nostra cultura, compra i regala tot allò que faça al Regne gran una atra vegada.

La camiseta Batman Valéncia està dissenyada a l’estudi gràfic de Lo Nostre, a Valéncia, i confeccionada en teixits seleccionats. Es tracta de camisetes en dissenys originals i únics. Esta camiseta blava unisex en disseny original, està disponible en sis talles, la paraula Valéncia l’hem dissenyat en groc i la frase en color blanc, i és 100% cotó.

Additional information

Talla

S, M, L, XL, 2XL, 3XL

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Camiseta Batman”