Camiseta Rolling Senyera

Knock, Knocking on…language door!

Camiseta original per a home i dona al més pur estil Roker. En la frase: ‘Regne de Valéncia’ al voltant de la llengua dels Rolling Stones en la Senyera. La camiseta ha segut dissenyada a Valéncia. Esta camiseta s’imprimix per mig de serigrafia i s’ha fabricat en 100% cotó. Impressió a tot color i molt resistent.

AGOTADO
Clear
SKU: LN-CROLLV01 Category: Tags: , , , ,
 

Description

Camiseta Rolling Senyera

Comprar camiseta negra en la llengua valenciana

Knock, Knocking on..language door! Sí, cridant a la porta del nostre idioma, el valencià, tots a una veu: ¡Llengua Valenciana!. Deia un amic nostre, Miguel de Cervantes, per allà pel 1500 i poc: “La valenciana, graciosa llengua, en qui només la portuguesa pot competir en ser dolça i agradable.” Quanta raó tens Miguelito! I si ademés li poses una miqueta de sentiment desenfadat i rokero, te ix açò ‘una camiseta que mola! Que te la vols posar sempre, !millor! Que no te la vols traure.

Som urbans, nos encanten les nostres ciutats, com a tu, a més nos agrada vestir diferent. No parlem de cridar l’atenció, sinó de ser originals, per això desde lonostre.es, volem inundar el món de camisetes positives sobre la nostra terra. Unix-te a este moviment d’amor per la nostra cultura, compra i regala tot allò que faça al Regne gran una atra vegada.

La camiseta Rolling Valéncia està dissenyada a l’estudi gràfic de Lo Nostre, a Valéncia, i confeccionada en teixits seleccionats. Es tracta de camisetes en dissenys originals i únics. Esta camiseta color negre unisex en disseny original, disponible en sis talles, la llengua és roja en els colors de la Senyera i és 100% cotó.

Additional information

Talla

S, M, L, XL, 2XL, 3XL

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Camiseta Rolling Senyera”