OFERTA!
 

Camiseta Valéncia

La camiseta més urbana que pots portar

Camiseta original per a home i dona d’estil modern. En la paraula: ‘Valéncia’ en color blau Senyera i dins d’un marc en el mateix estil. La camiseta ha segut dissenyada a Valéncia. Esta camiseta s’imprimix per mig de serigrafia i s’ha fabricat en 100% cotó. Impressió a tot color i molt resistent.

Clear
SKU: LN-CVALENV01 Category: Tags: , , ,
 

Description

Camiseta Valéncia

Comprar la Camiseta Valéncia en color blanc

“Valéncia és la terra de les flors de la llum i de l’amor …” i és que tot això i més és la nostra terra. A José Padilla, un murcià extraordinari, al qual els valencians debem este passodoble espanyol, que porta per títol el de la camiseta: ‘Valéncia’. El color blau ens definix i ens recorda la nostra bandera, al color del nostre mar i el cel de la nostra terra on sempre volem estar. ¡Esta camiseta no pot faltar al teu armari! Una camiseta en estil urbà, alegre com tu i plena de carrer, ¡de molt carrer!

Formes part del moviment urbà, igual que nosatros, i t’agrada diferenciar-te de la resta per la forma de vestir. No es tracta de cridar l’atenció, sino de trencar una miqueta en els mòls, per això desde lonostre.es, volem omplir el món de camisetes positives sobre la nostra terra. Unix-te a este moviment d’amor per la nostra cultura, compra i regala tot allò que faça al Regne gran una atra vegada.

La camiseta Valéncia està dissenyada a l’estudi gràfic de Lo Nostre, a Valéncia, i confeccionada en teixits seleccionats. Es tracta de camisetes en dissenys originals i únics. Esta camiseta blanca unisex en disseny original, dispon de sis talles i és 100% cotó.

Additional information

Talla

S, L, XL, 2XL

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Camiseta Valéncia”