OFERTA!
 

Camiseta Geperudeta

Vixca la nostra Mare de Deu

Camiseta original per a home i dona només per enamorats. En la frase: ‘Geperudeta, Vixca la Mare de Deu del Desamparats’. La camiseta ha segut dissenyada a Valéncia. Esta camiseta s’imprimix per mig de  serigrafia i s’ha fabricat en 100% cotó. Impressió a tot color i molt resistent.

Clear
SKU: LN-CGEPERV01 Category: Tags: , , ,
 

Description

Camiseta Geperudeta

Comprar camiseta original Verge dels Desamparats

¡Mare només n’hi ha una! I la nostra és la dels desamparats, dels afligits, ¡Glòria a la Mare nostra! El millor homenage a la nostra patrona, que té fidels per tota Espanya i part de l’estranger, és esta camiseta. La nostra Mare de Deu modernisada i adaptada als nostres temps. L’amor que sentim per ella ho reflectem en dos cors que inicien i acaben el Vítor. ¿T’agrada? ¿Eres devot de la Geperudeta? Ho sabíem, t’agrada i ademés eres fidel seguidor i amant de la Verge. Puix ya la tens en una camiseta fàcil de posar i que queda be en tot. Quants amics tens que estarien encantats de portar-la? Compartix en ells esta camiseta, recorda de difondre l’amor allà per on vages. ¡Vixca la Mare de Deu!

El teu estil és urbà, com el nostre, i t’agrada vestir diferent sense cridar l’atenció. Es tracta de ser original, almenys una miqueta més que la resta, per això desde lonostre.es, volem ajudar-te a omplir el món de camisetes positives sobre la nostra terra. Unix-te a este moviment d’amor per la nostra cultura, compra i regala tot allò que faça al Regne gran una atra vegada.

La camiseta La Geperudeta està dissenyada a l’estudi gràfic de Lo Nostre, a Valéncia, i confeccionada en teixits seleccionats. Es tracta de camisetes en dissenys originals i únics. Esta camiseta blava unisex en disseny original, està disponible en sis talles, la resta de disseny és blanc i la camiseta és 100% cotó.

Additional information

Talla

L, XL, 2XL, 3XL

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Camiseta Geperudeta”