Chapes Lo Nostre

Chapes originals i positives edició Lo Nostre

Les chapes Valéncia són exclusives per a amants de Valéncia. Es tracta de chapes en un disseny original i divertit. El pack està compost per cinc chapes, cadascuna de les quals té un tema diferent: ‘La Geperudeta’, ‘Regne de Valéncia’, ‘La Conquesta’, ‘Meet me in Valéncia’ i la ‘Senyera’. Són chapes dissenyades a Valéncia, en impressió a tot color molt resistent i enganxament d’agulla.

AGOTADO

Out of stock

SKU: LN-CHAPASV01 Category: Tags: , , , ,
 

Description

Chapes Lo Nostre

Comprar chapes en dissenys originals a Valéncia

‘Chapenado vaig, chapeando vinc … i pel camí m’entretinc’. Llavors no t’entretingues i fes-te en este pack de 5 chapes originals, ¡millor! Pel preu que tenen fes-te en diversos packs, ¿per a que estan els amics i els familiars? ¡Puix per quedar be en ells! i ya saps que regalar pot costar molt poc i agrada molt. Et presentem dissenys de chapes originals, cadascun en un tema pero totes unides, pera que les pugues utilisar juntes o per separat. És el complement perfecte per a la teua mochila, bandolera, jaqueta … i un llarguíssim, pero llarg, llarg ETC.

Tot l’urbà nos definix, i a tu també, formes part d’este moviment que vol proyectar-se com una cosa diferent al carrer. No parlem de cridar l’atenció, sino de vestir diferent i ser original. Per això desde lonostre.es, volem omplir el món de chapes positives sobre la nostra terra. Unix-te a este moviment d’amor per la nostra cultura, compra i regala tot allò que faça al Regne gran una atra vegada.

Les chapes Valéncia estan dissenyades a l’estudi gràfic de Lo Nostre, a Valéncia, i fabricades en chapa. Es tracta de chapes en dissenys originals i únics, que s’enganchen per mig d’agulla.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chapes Lo Nostre”