Clauer Geperudeta

Vixca la nostra Mare de Deu

Clauer Geperudeta original per a home i dona només per enamorats. En la frase: ‘Geperudeta, Vixca la Mare de Deu del Desamparats’. El clauer ha segut dissenyat a Valéncia. Pots utilisar-ho en la mochila d’entrenament, per anar al Colege o a la Universitat, ¡Ah! i també li pots ficar claus, ¡para be en tot!. Este clauer és 100% goma i te un tacte molt suau.

SKU: LN-LLAVGEP01V Category: Tags: , , , , ,
 

Description

Clauer Geperudeta

Comprar clauer original Verge dels Desamparats

¡Mare només n’hi ha una! I la nostra és la dels desamparats, dels afligits, ¡Glòria a la Mare nostra! El millor homenage a la nostra patrona, que té fidels per tota Espanya i part de l’estranger, és este clauer. La nostra Mare de Deu modernisada i adaptada als nostres temps. L’amor que sentim per ella ho reflectem en dos cors que inicien i acaben el Vítor. ¿T’agrada? ¿Eres devot de la Geperudeta? Ho sabíem, t’agrada i ademés eres fidel seguidor i amant de la Verge. Puix ya la tens un clauer que queda be en tot. ¿Quants amics tens que estarien encantats de portar-lo? Compartix en ells este clauer, recorda de difondre l’amor allà per on vages. ¡Vixca la Mare de Deu!

El teu estil és urbà, com el nostre, i t’agrada vestir diferent sense cridar l’atenció. Es tracta de ser original, almenys una miqueta més que la resta, per això desde lonostre.es, volem ajudar-te a omplir el món de coses positives sobre la nostra terra. Unix-te a este moviment d’amor per la nostra cultura, compra i regala tot allò que faça al Regne gran una atra vegada.

El clauer Geperudeta està dissenyat a l’estudi gràfic de Lo Nostre, a Valéncia, i fabricat en PVC d’alta qualitat. Es tracta de clauers en dissenys originals i únics. Pots utilisar-ho en la mochila d’entrenament, per anar al Colege o a la Universitat, ¡Ah! i també li pots ficar claus, ¡para be en tot!. El clauer és 100% goma i te un tacte molt suau.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Clauer Geperudeta”