Clauer Rolling Senyera

Knock, Knocking on…language door!

Clauer original per a home i dona al més pur estil roker. El clauer ha segut dissenyat a Valéncia i s’ha fabricat en PVC, es tracta d’un material super resistent i en tacte suau. Creació a tot color, molt resistent i 100% goma.

In stock

SKU: LN-LLAVSEN01V Category: Tags: , , , , ,
 

Description

Clauer Rolling Senyera

Comprar clauer en la llengua valenciana

Knock, Knocking on..language door! Sí, cridant a la porta del nostre idioma, el valencià, tots a una veu: ¡Llengua Valenciana!. Deia un amic nostre, Miguel de Cervantes, per allà pel 1500 i poc: “La valenciana, graciosa llengua, en qui només la portuguesa pot competir en ser dolça i agradable.” Quanta raó tens Miguelito! I si ademés li poses una miqueta de sentiment desenfadat i rokero, te ix açò ‘un clauer que mola! En el que vols clavar totes les teues claus.

Som urbans, nos encanten les nostres ciutats, com a tu, a més nos agrada vestir diferent. No parlem de cridar l’atenció, sinó de ser originals, per això desde lonostre.es, volem inundar el món de coses positives sobre la nostra terra. Unix-te a este moviment d’amor per la nostra cultura, compra i regala tot allò que faça al Regne gran una atra vegada.

El clauer Rolling Senyera està dissenyat a l’estudi gràfic de Lo Nostre, a Valéncia, i confeccionat en PVC super resistent. Es tracta d’un clauer en disseny original i únic. Este clauer de color negre en la llengua dels Rolling Stones te un disseny original, és 100% goma.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Clauer Rolling Senyera”