Pack Geperudeta

Vixca la nostra Mare de Deu

Pack original per a home i dona només per enamorats de la Verge dels Desamparats.

El pack inclou: una camiseta exclusiva en la frase: ‘Geperudeta, Vixca la Mare de Deu del Desamparats’, una tassa en un disseny mai vist abans, i un clauer ¡que és una passada!. Tot ha segur imaginat i dissenyat a Valéncia.

 

Clear
SKU: LN-CGEPERV01-1 Category: Tags: , , , , , , ,
 

Description

Pack Geperudeta

Comprar el Pack Verge Desamparats

¡Mare només n’hi ha una! I la nostra és la dels desamparats, dels afligits, Glòria a la Mare nostra! El millor homenage a la nostra patrona, que té fidels per tota Espanya i part de l’estranger, és este pack. La nostra Mare de Deu modernisada i adaptada als nostres temps. L’amor que sentim per ella ho reflectem en dos cors que inicien i acaben el Vítor. ¿T’agrada? ¿Eres devot de la Geperudeta? Ho sabíem, t’agrada i ademés eres fidel seguidor i amant de la Verge. Puix ya la tens en un pack fàcil de posar i que queda be en tot. ¿Quants amics tens que estarien encantats de tindre’l? Compartix en ells este pack, recorda de difondre l’amor allà per on vages. ¡Vixca la Mare de Deu!

El teu estil és urbà, com el nostre, i t’agrada vestir diferent sense cridar l’atenció. Es tracta de ser original, almenys una miqueta més que la resta, per això desde lonostre.es, volem ajudar-te a omplir el món de camisetes positives, i més coses, sobre la nostra terra. Unix-te a este moviment d’amor per la nostra cultura, compra i regala tot allò que faça al Regne gran una atra vegada.

El Pack Geperudeta inclou: una camiseta exclusiva en la frase: ‘Geperudeta, Vixca la Mare de Deu del Desamparats’, una tassa en un disseny mai vist abans, i un clauer ¡que és una passada!. Tot ha segur imaginat i dissenyat a Valéncia.

Additional information

Talla

L, XL, 2XL, 3XL

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pack Geperudeta”