OFERTA!
 

Tassa I Love Regne de Valéncia

Trau el conqueridor que portes dins

La tassa de I Love Regne de Valéncia. La nostra tassa original una de les més volgudes: la tassa de ceràmica blanca. En les paraules angleses I Love RV i un gran cor roig. És una tassa original en un disseny únic i d’alta qualitat. La tassa ha segut dissenyada a Valéncia. Impressió per mig de sublimació tèrmica que fa que l’image del disseny siga pràcticament imborrable.

SKU: LN-TILOVERVV01 Category: Tags: , , ,
 

Description

Tassa I Love Regne de Valéncia

Comprar tassa blanca original amor per Valéncia

Per a estos moments en que prens una miqueta de temps per a tu: per fer més bonic el que t’envolta, quan llegixes sobre el que t’agrada, per ¡fer el que t’agrada en definitiva!. L’has trobat, esta és la tassa que formarà part de tots estos moments especials, i si tant t’agrada el seu disseny ¿per qué no la regales? És l’articul perfecte per a regalar als teus amics, a la teua parella o la teua família. ¡Ompli el Regne d’amor en tots estos moments entranyables!

Desde lonostre.es, volem omplir el món de tasses positives sobre la nostra terra. Unix-te a este moviment d’amor per la nostra cultura, compra i regala tot allò que faça al Regne gran una atra vegada.

La tassa de ceràmica blanca I Love Regne Valéncia està dissenyada a l’estudi gràfic de Lo Nostre, a Valéncia, i fabricada en el Regne. La tassa pot ser introduïda al microones i pot rentar-se al rentaveixelles. La tassa pesa: 355 gr. I té una capacitat de 325 ml. Les mides de l’articul són 80Øx95 mm.