OFERTA!
 

Tassa Rolling Senyera

Els moments més rokeros del dia (i de la nit)

La tassa de Rolling Valéncia. La nostra tassa original més venuda: la tassa de ceràmica negra. En l’image de la llengua dels Rolling Stone i la Senyera i la frase: Regne de Valéncia. És una tassa original en un disseny únic i d’alta qualitat. La tassa ha segut dissenyada a Valéncia. Impressió per mig de sublimació tèrmica que fa que l’image del disseny siga pràcticament imborrable.

SKU: LN-TROLLINGV01 Category: Tags: , , , ,
 

Description

Tassa Rolling Senyera

Comprar tassa negra en la llengua valenciana

Per a estos moments en que prens una miqueta de temps per a tu: per fer més bonic el que t’envolta, quan llegixes sobre el que t’emociona, per ¡fer el que t’agrada en definitiva!. L’has trobat, esta és la tassa que formarà part de tots estos moments especials, i si tant t’agrada el seu disseny ¿per que no la regales? És l’articul perfecte per a regalar als teus amics, a la teua parella o la teua família. Ompli el Regne d’amor en tots estos moments entranyables!

Desde lonostre.es, volem omplir el món de tasses positives sobre la nostra terra. Unix-te a este moviment d’amor per la nostra cultura, compra i regala tot allò que faça al Regne gran una atra vegada.

La tassa de ceràmica negra Rolling Senyera està dissenyada a l’estudi gràfic de Lo Nostre, a Valéncia, i fabricada en el Regne. La tassa pot ser introduïda al microones i pot rentar-se al rentaveixelles. La tassa pesa: 355 gr. I té una capacitat de 325 ml. Les mides de l’articul són 80Øx95 mm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tassa Rolling Senyera”