OFERTA!
 

Tassa Geperudeta

Vixca la nostra Mare de Déu

La tassa de la Geperudeta. La nostra tassa original supervendes: la tassa de ceràmica blanca. En l’image de la Mare de Déu dels Desamparats. És una tassa original en disseny únic i d’alta qualitat. La tassa ha segut dissenyada a Valéncia. Impressió per mig de sublimació tèrmica que fa que l’image de la Mare de Déu siga pràcticament imborrable.

SKU: LN-TGEPERUDV01 Category: Tags: , , ,
 

Description

Tassa Geperudeta

Comprar tassa blanca original de la Verge dels Desamparats

El desdejuni és un dels moments més importants del dia, forma part de la nostra rutina i, ¿per què no millorar-lo? La Geperudeta ve a donar-nos el bon dia, a regalar-nos els millors berenars, també estarà per fruir del nostre moment de tranquilitat prenent un te o bevent un cafè en llet. ¡Un objecte quotidià que pots convertir en un dels més volguts!. I ¿quan arriba el fi de semana? ¡Quina alegria! Per fi podem prendre-nos les coses en més tranquilitat, dedicar més temps a estos moments importants de la vida. Ompli d’amor tots estos moments entranyables en esta tassa!

Desde lonostre.es, volem omplir el món de tasses positives sobre la nostra terra. Unix-te a este moviment d’amor per la nostra cultura, compra i regala tot allò que faça al Regne gran una atra vegada.

La tassa de ceràmica blanca La Geperudeta està dissenyada a l’estudi gràfic de Lo Nostre, a Valéncia, i fabricada en el Regne. La tassa pot ser introduïda al microones i pot rentar-se al llavaveixells. La tassa pesa: 355 gr. I té una capacitat de 325 ml. Les mides de l’articul són 80Øx95 mm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tassa Geperudeta”